PROFESJONALNE SYSTEMY OSŁON PRZECIWSŁONECZNYCH
ofertaofertaofertaoferta

 

Polityka cookies

 

Polityka prywatności serwisu internetowego www.renoma.biz.pl .

 

§1.

 

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

 

§2.

 

Administratorem Danych Osobowych jest: PPHU RENOMA Jerzy Tolak, 02-785 Warszawa, ul. Surowieckiego 8.

 

§3.

 

W naszej witrynie zbieramy następujące dane osobowe:
-imię i nazwisko – podczas składania zamówienia, niezbędne do składania zamówień oraz kontaktu;
-adres zamieszkania lub adres firmy – do wysyłki zamówionego towaru;
-nr telefonu – dane służące do kontaktu w sprawie realizacji zleceń;
-adres email – poprzez email wysyłane jest potwierdzenie zamówienia oraz ewentualny kontakt;
-adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie);
-cookies – serwis wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb i umożliwienia dokonania zleceń. Można zgodzić się na to, aby dane zostały zapamiętane i mogły być bez powtórnego wpisywania używane przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

§4.

 

Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
-dokonując zakupu w serwisie należy podać dane służące do zidentyfikowania klienta;
-rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna, dane przechowywane są w bazie, aby umożliwć i ułatwić zakupy w serwisie internetowym.

 

§5.

 

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Każdy użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

 

§6.

 

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, takich jak numery kart kredytowych czy dane dostępu do konta bankowego.

 

§7.

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skorzystać z właściwych zakładek w serwisu internetowego, przesłać e–mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

 

Zadzwoń: +48 22 644 09 64

Napisz: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

P.P.H.U. "RENOMA"

ul. Surowieckiego 8

02-785 Warszawa

tel. 22 644 09 64

tel. 22 644 51 35

fax. 22 644 09 64

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Polityka plików cookies

Biuro czynne:

poniedziałek - piątek

9.00 - 17.00

Pomiary i montaże realizowane są w godzinach dopasowanych do potrzeb klienta.

 

Zaloguj się

Konto: 81 1160 2202 0000 0001 3565 3167

Bank Millenium

 

NIP: 521 040 46 44
REGON:
01011197

rzetelna-firmaLOGO somfy-expert

 

projekt i realizacja: primacom.pl

Studio Reklamy Internetowej i Tradycyjnej